Kaiken kattava peltiliike Rokkakankaalla

0400 929 408

VESITIIVIIT KONESAUMAKATOT

Rivisaumattu peltikatto kestää

Päätuotteitamme ovat konesaumakatot, joita teemme yli 25 vuoden kokemuksella. Perinteinen konesaumakatto eli rivipeltikatto sopii kaikenlaisiin kohteisiin omakotitaloista rivitaloihin. Rakennamme katot käsityönä, hyväksi havaittuja tekomenetelmiä käyttäen. Toimimme pääasiassa Jyväskylän seudulla ja muualla Keski-Suomen alueella.

MILLAINEN ON KONESAUMATTU PELTIKATTO?

Konesaumakatossa kattopellit saumataan vesitiiviisti kiinni toisiinsa. Peltien saumaus tehdään käsikäyttöisillä saumauskoneilla niin, että saumasta tulee kaksinkertainen ja tiivistysaineilla käsitelty.

Pelteihin ei tarvitse tehdä reikiä, minkä ansiosta katon vesitiiviys on taattu. Katto kiinnitetään alustaansa pellistä valmistetuilla piilokiinnikkeillä. Kun katon pinta jää vapaaksi, roskat, lehdet ja sadevesi pääsevät virtaamaan vapaasti alas katolta. Myös kattoturvatuotteet voidaan kiinnittää katon pystysaumoihin katetta rikkomatta.

LAADUKAS JA HUOLTOVAPAA KATTO

Konesaumakatto eli rivisaumattu peltikatto antaa katolle arvokkaan ilmeen ja tekee siitä erittäin pitkäikäisen. Siksi se on myös ammattilaisten keskuudessa kaikista arvostetuin vesikate. Konesaumattuja peltikattoja käytetään paitsi asuinrakennuksissa myös julkisissa arvokohteissa ja kaupunkien keskustoissa sijaitsevissa rakennuksissa. Sen etuna on myös helppohoitoisuus, eikä sitä tarvitse huoltaa kuin roskista puhdistamalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

KONESAUMAKATOT ELI RIVIPELTIKATOT OVAT LAADUKAS JA KESTÄVÄ VALINTA KAIKENLAISIIN PIENTALOIHIN.
KYSY NYT LISÄÄ!