Kaiken kattava peltiliike Rokkakankaalla

0400 929 408

Kattoturvatuotteiden jälleenmyynti

Liiku katolla turvallisesti

Laadukkaat kattoturvatuotteet varmistavat turvallisen katolla työskentelyn. Myymme kattoturvatuotteita ja valmistamme tilauspeltituotteita Laukaassa, Rokkakankaan teollisuusalueella. Olemme kotimaisten Pisko-kattoturvatuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä.

Myymme ja asennamme esimerkiksi seinä- ja lapetikkaat sekä kattosillat kaikkiin kiinteistöihin. Ne suojelevat sinua, kattoasi ja muita ihmisiä tapaturmilta ja vahingoilta. Myös rakennusmääräykset velvoittavat rakennuksen omistajaa hankkimaan katolle tarvittavat kattoturvatuotteet.

JULKISIVUREMONTIN LOPPUSILAUS

Julkisivupellitys viimeistelee rakennuksen ulkonäön, minkä vuoksi valittu materiaali ja väri nousevat tärkeään rooliin. Asiakkaamme voivat valita pellille sopivan värin ja pinnoitteen useasta eri vaihtoehdosta. Eri materiaalivaihtoehtoja ovat esimerkiksi sinkitty ja pulverimaalattu teräspelti, tehdasmaalatut teräslevyt, ruostumaton teräs, alumiini sekä messinki ja kupari.

PELTITUOTTEITA TILAUKSESTA

Vakiopeltien lisäksi valmistamme verstaallamme mittatilauspeltejä asiakkaan haluamilla mitoilla. Yksilölliset ja määrämittaiset peltituotteet sopivat täydellisesti kohteeseensa. Saatavana on kaikkia RR-vesikattovärejä sekä myös alumiini- ja RST-peltejä. Mittatilauspeltien koot vaihtelevat 0,5–3 millimetriin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

HANKI LAADUKKAAT KATTOTUOTTEET AMMATTITAITOISELTA KATTOTÖIHIN
ERIKOISTUNEELTA RAKENNUSLIIKKEELTÄ LAUKAAStA.